Лас Вегас 2006 - КАКВО СЕ СЛУЧИ!!!
Plovdov2 На 10.02.07г. се състоя първото от трите състезания, включени във веригата БЪЛГАРИЯ САЛСА ОУПЪН. Клуб "СТРИЙТСАЛСЕРОС" излъчи три двойки: една при аматьорите(Ицо и Бенита) и две при професионалистите(Мони и Елена, Вангел и Пепи).
  Ицо и Бенита се представиха отлично при своя дебют на състезание, заемайки пето място,но по-важно беше, че играха без грешка и без никакво напрежение през изпълнилата до краен предел зала Строител.
  Вангел и Пепи се наредиха непосредствено след призовата петица, но  доказаха, че не им липсва смелост, правейки своя дебют на салса състезание директно при професионалистите и въпреки че отстъпваха в техическо отношение, танцуваха с настроение и хъс, пяха и се забавляваха на сцената, разкривайки другото лице на салсата...
  Мони и Елена бяха отново на ниво и взеха среброто.Така, добавяйки още един ценен трофей във витрината си от титли, те затвърдиха своя статут на едни от салса лидерите и доказаха, че са фактор, с който всички трябва да се съобразяват.
  С това състезание всичките двойки на "СТРИЙТСАЛСЕРОС" доказаха, че работят здраво и се развиват,че са търпеливи и имат желание и хъс, което е ключът към още и още по-добри представяния. 
   
София Салса Оупън 2007

Начало /  /  / Пловдив Салса Оупън 2007
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки