Blacksea salsa congress 2010
 - Моджо

Официалното откриване на сезона в бара на 01.10.2010г. ще бъде с конкурс за танци и представяне на двете банди, които от петък ще свирят всяка вечер в нощния локал. В състезанието за страстни емоции и горещи танци /по двойки/ ще участват известни личности, ще импровизират професионални танцьори, но за голямата награда на Моджо могат да се борят всички останали гости на заведението.

Специално и некорумпирано  жури ще оценява танцовите умения и артистичност на участниците. В състава на звездните оценители е големият музикант и композитор Ивайло Крайчовски. Своите пристрастия към изпълнителите на „мръсни танци” ще дава и телевизионната водеща, която е една от полуфиналистките в Dancing Stars – Станислава Ганчева. Вероятно обаче най-тежка ще бъде думата на известния международен салса изпълнител Симеон Стефанов-Мони, който е професионален преподавател,съдия и притежател на клуб „Стрийтсалсерос” /един от водещите центрове за латино танци у нас /.

Танцьорите ще бъдат оценявани в три кръга, а на финала ще отидат само две от двойките. Очаква се нощта на мръсните танци да събере в Моджо не само най-горещите танцьори, но и най-добрите музиканти, известни актьори, бизнесмени, журналисти или така наречения елит на столицата и страната.

За доброто настроение ще се грижат Трио Friends /вокал и китара – Николина Атанасова, пиано – Петко Илинов, саксофон и вокал – Сергей Сергеев/. Триото нашумя в Норвегия, Дания, Холандия и Дубай. От 2007 г. се утвърждават в музикалните клубове на София със своя репертоар и изключителни възможности да създават високи градуси на настроение. Триото подготвя представяне и  на своя дебютен авторски музикален проект. Другата група, която ще взриви гостите е Моджо /вокал – Сашка Александрова, китара – Красимир Куков, пиано – Малин Домозетски, вокал – Венцислав Грозданов/. Музикантите вече са преследвани от почитателите си в Гърция, Турция, а също и от тези в България, които са имали удоволствието да ги чуят и в други столични клубове.


Гост-изпълнителки ще бъдат Теодора и Шанел от Мюзик Айдъл.


Най-сладките танцьори... Ася и Пеьо

Начало /  /  / С "Мръсни танци" отваря врати пиано бар Моджо
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки