София Салса Оупън 2007

 На 21 април 2007г. се проведе третото-последно състезание от цикъла България Салса Оупън.Този път арена на срещата на най-добрите салсероси в България стана град Варна.Хубавото време, добрата организация и изпълненият почти до краен предел Фестивален център създадоха перфектен климат, който предразположи състезателите да покажат максимума от своите възможности.
 В тази обстановка и върху отличен пъркет Мони и Елена успяха да изиграят хореографията си чисто, като демонстрираха значително израстване по отношение на partner work(сработването на двойката).Въпреки това съдиите ги поставиха първи на свободното танцуване и трети-четвърти на шоу, което им донесе бронзовите медали.
 Така след трите състезания в Пловдив, София и Варна Мони и Елена се наредиха втори в генералното класиране на България Салса Оупън 2007, като станаха единствената двойка, разбира се без безапелационните победители Кики и Ели, която и на  трите състезания се качи на призовия подиум- втори в Пловдив и трети в София и Варна.


Квалификации за световния шампионат 2007

Начало /  /  / България Салса Оупън 2007
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки