Отново на финал UK- 2007
hands_up

На 17.11.20007г. се проведе Букурещ Салса Опън- квалификация за световния шампионат по салса Орландо 2007. Състезанието отново се проведе в два тура полуфинали и финали, като особеното се състоеше в това, че и в двата тура двойките танцуваха, както free style, така и хореография. Тоест и в двата тура двойките танцуваха едно и също.

Мони и Елена, без да се напрягат прекалено много, излезоха на първо място след полуфинала.На финала, който се изигра 5-6 часа по-късно, се случиха някои доста странни неща, които доста ни напомниха на дисквалификацията отпреди една година в Лас Вегас, още повече човекът, който ни поряза тогава, отново дърпаше конците и тук в това състезание.След като отново бяхме "меко казано" пренебрегнати той ми показа някакви резултати, обяснявайки ми защо сме останали втори. В първият момент аз ги погледнах и си помислих, че двойката, която ни победи, е набрала повече точки от изпълнението на хореографията си, тъй като съчетанието им не бе никак лошо и в същото време доста интересно. Ако наистина беше така щях да приема станалото като закономерно, въпреки че няколко часа по-рано бяхме победили това съчетание. Това което видях в съдииските листи обаче беше пълен абсурд- бяхме победени на фристайла ние имахме оценка "4" победителите имаха "7". Така и му казах "I cannot believe even watching this pages. That is not possible". Нямам нищо против победители, а напротив. След състезанието се обадих  на Стефан, който е по-приблежен на въпросното лице, което движи нещата в салсата в световен мащаб, за да го попитам дали то няма нещо против нас, може да сме му антипатични или нещо такова. Просто да ни каже и ние няма да се появяваме на неговите ивенти, не е нужно да си пречим взаимно.

Както и да е на финала изиграхме перфектно своята хореография,  както и фристайла и бяхме изключително доволни от това, което показахме, макар и сцената да беше 2 на 3 метра. Можете да видите изпълнението в Галерия-видео.

След като изиграхме съчетанието си "San Migel" редица пъти най-накрая сметнах, че сме го изиграли достатачно добре, за да качим в сайта. Уви нещо пак не ни достигна.


Пловдив Салса Оупън 2008

Начало /  /  / Букурещ Салса Опън 2007
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки