Нови групи от СЕПТЕМВРИ  2013
Благотворително парти в помощ на Animal Rescue Sofia

 

 

Драги приятели любители на танците, на 2 ноември(събота) ви каним най-сърдечно на едно много специално парти за нас – благотворително парти за приюта в Долни Богров – Animal Rescue Sofia.

Ако сте любители на животните, вероятно вече знаете за невероятния им принос и самоотверженост в спасяването на безстопанствените животни в София. Дали обичаме животните или не, всички сме на мнение, че мястото им не е по улиците на града - факт, за който нямат никаква вина. Те не са по-различни от нашите домашни любимци, просто имат друга с...ъдба. Animal Rescue Sofia са се погрижили за хиляди бездомни кучета и котки. Една огромна част от тях са задомени у нас и в чужбина благодарение единствено на тях. Да не говорим за стотиците буквално изтръгнати от лапите на смъртта нещастни животни.

Приютът се издържа единствено от дарения. За съжаление през месец декември той ще престане да съществува, защото остава без терен. За да продължи да работи, е нужно да се закупи земя за обособяването на нов и ние искаме с ваша помощ да им подадем ръка. Защото, както гласи тяхното мото – заедно помагаме!

Партито, което организираме, ще започне в 19:00 с половин часов урок по Bachata с Мони.

Ще имаме две зали с музика – една за салса и една с ретро музика.

На партито ще може и да се насладите на вкусните лакомства, които мацките от Los Pachangeros щe направят специално за случая.

Ще има и кутия, в която ще може да оставите вашето дарение.

Всички средства, събрани на това събитие, ще отидат за приют за безстопанствени животни - Animal Rescue Sofia.

Вход: 5лв.

Ще се радваме да ви видим, да потанцуваме заедно и да направим нещо добро.


Мони и Ники гостуват в Берлин

Начало /  / Благотворително парти в помощ на Animal Rescue Sofia
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки