Мони
Пепи

Пенка Тодорова (Пепи) е родена в град Бургас - град, чийто културен живот никога не е замирал. В София идва като студентка в техническия университет, който завършва със специалност инжинер по електроника и автоматика. През есента на 2003г., посещавайки спортен комплекс Спартак, вниманието й е привлечено от часовете по латино-аеробика. Първото й посещение е от чисто любопитство, но пленена от музиката и латино ритмите остава в залата.

Няколко месеца по-късно през февруари 2004г. тя открива танцовото студио, където преподава Мони.Неговият огнен темперамент и уникален начин на интерпретация на музиката я очароват и вдъхновяват да продължи по пътя на танца и до днес.В желанието си да се развива и обогатява своите танцовални умения, тя не пропуска възможност да посети уроците на всеки един международен салса инструктор гостувал в България, както и посещава няколко салса конгреса в Европа(Хамбург, Лондон и др.).

От  началото на 2006г. е помощник инструктор в Клуб "Стрийтсалсерос".Заедно с Мони тя преподава и участва като пърформар на Втория Салса Фанта Фестивал в София, Втория Салса Уикенд  в София, както и няколко пъти гостува в националните телевизии.
 През 2007г тя заедно с нейния партньор Вангел, след само едномесечна подготовка, се явяват на София и Пловдив Салса Опън(категория-професионалисти), както и на квалификациите за световното в Орландо, проведени в София.
 Нейното послание е: "Танцът е за всички, отворете сърцата си и оставете музиката да ви поведе.А уменията- тях никога не е късно да придобиете".


Вальо
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки