Коледна ваканция
Мони и Ники отново гостуват в Берлин 2015

Valentine Weekend - Berlin Dance Festival набира скорост и тази година отново в периода 13-16 2015 февруари танцьори от цяла Европа ще имат възможност да танцуват, учат и гледат най-новите шоу програми на някой от водещите Зук, Кизомба и Салса изпълнители на стария континент.

Заинтересовани от вътрешните танцови техники, контрола  на тялото по време на стъпването, взаимодействието с пода и цялостното организация на движението, организаторите отново поканиха инструкторите на клуб за салса и латино танци Стрийтсалсерос да разгърнат своята новаторска танцова теория.Така наречения Master class ще се проведе в централната зала на конгреса в три последователни часа в съботния следобед. Именно там детайлно ще бъдат разгледани вътрешните енергийни линии, действащи по време на танцовото движение и тяхната рефлексия по посока на ръцете.Първа част - тенка на стъпване и връзка с пода, Втора част - пластика на тялото и изолации и Трета част - движения на ръцете.

В съботната Гала вечер Мони и Ники ще представят най-новата си хореография Bu-Ru-Ru Ba-Ra-Ra, съчетаваща в себе всичките New York Style On2 Salsa техники.

В неделния следобед таанцовата двойка от България в два уъркшопа Partner work и Fun moves.


Август 2015 няма да се почива

Начало /  / Мони и Ники отново гостуват в Берлин 2015
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки