Колко калории изкаряш, докато танцуваш?

 

 

Как да стана добър танциор?

За да станеш "добър танциор" е необходимо на първо място упоритост, постоянство и до някаде малко талант .Мечтата на всеки начинаещ е да затанцува от първата тренировка.Ето малко съвети за това как да напреднеш по - бързо:

 Подходяща група отговаряща на твоето ниво!Много често си мислиш: "Аз вече минах това ниво и съм готов за следващото", но не винаги когато завършиш едно ниво означава че си готов за следващото.Никога не избирай ниво, което не отговаря на твоите възможности, защото това би било загуба на търпение, време и пари.Помни не количеството е важно, а качеството!

 Не закъснявай!Когато закъснееш за тренировка, вероятността да пропуснеш важна информация от обясненията на учителя е голяма. Плюс, съвсем не е подходящо учителя да повтаря отново пред всички това което ти си пропуснал от началото на часа.

 Частни уроци!Груповите тренировки дават чудесна възможност да научиш доста фигури.Частните уроци ще ти позволят да вникнетш малко повече в това как да контролираш тялото си по време на танц и ще ти даде допълнителна увереност.

 Само тренировки!(self training)Трябва вече да знаеш че един от доста ефективните начини за повишаване на нивото е кaто тренираш усилено дори и извън залата.Един час на ден е достатъчен.Направи си загрявка и си припомни някои от последните уроци които посети.

 Удобна "спортна" екипировка!Едно от, задължителните условия за пълноценна тренировка, е удобните дрехи, които позволяват свободно движение и обувки които в най-често са обувки специялно предназначени за танци.Ако разполагаш с подобна екипировка ползвай я за по пълноценна тренировка.(дънките съвсем не спадат в тази графа)

Забавлявай се!Това да се забавляваш докато работиш в/у новопридубитите умения е едно от задължителните условия за забележителен напредък. Ще научиш повече ако се смееш на грешките които допускаш в процеса на обучение отколкото да се притесняваш или ядосваш.

  


Как да подобриш начина, по който танцуваш ?

Начало /  /  / Как да стана добър танцьор?
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки