Презентация на новия клип - Канал 1, Чай
мони воина

От 30.06 до 2.07.2006 г. се проведе VI-ят междинароден салса конгрес в Санкт Петербург, Русия. Салсероси от цял свят се обучаваха и танцуваха неспирно в продължение на три дни, като същевременно успяха да отделят част от времето си, за да посетят множеството културно-исторически и художествено-архитектурни забележителност намиращи се в града.


Наред със световно-признатите салса-инструктори, между които Фелипе Поланко, Атой Борха и др., като специален гост от България присъства и главният инструктор на клуб Стрийтсалсерос – Мони. В рамките на конгреса той проведе четири уъркшопа на тема: работа в двойка, пластика на тялото и техника на въртене. Часовете на шампиона от Лондон 2005 се състояха в най-просторните зали и бяха най-посещаваните.


Очароввани от качеството и високото ниво на преподаване на инструктора от София, организаторите на конгреса отмениха обратния полет към България с три дни. В тези следващи няколко дена, Мони проведе още два уъркшопа на тема: работа в двойка и стил за мъже, серия частни уроци. Естествените продължения на дните бяха организираните латинопартита, които бяха уважени от българина. На финала латино-купона се пренесе на едно езеро близо до Санкт Петербург, където освен много салса, танцуващите бяха обрисувани от професионални художници (body painting).


Цялата тази следконгресна дейност бе осъществена със съдействието на Сиера Маестра – най-голямото салса студио в Русия, притежаващо филиали, както в Санкт Петербург, така и в Москва.


Най-сърдечни благодарности на Димитрий Малковски (Дима) и Анастасия Дружинец (Настя).

Виж снимки от Петербург тук
 


В клипа на О. Мурад

Начало /  /  / На гости в Санкт-Петербург Юли 2006
Street Salseros bottom
All Rights Reserved © StreetSalseros Academy, 2009 Уеб дизайн Реклама Връзки